Διήμερο σεμινάριο με θέμα: «Δεοντολογία: απλά ένας κώδικας ή πολλά παραπάνω; Αξίες, προκλήσεις και θεραπευτικές προεκτάσεις».

Διήμερο σεμινάριο με θέμα: «Δεοντολογία: απλά ένας κώδικας ή πολλά παραπάνω; Αξίες, προκλήσεις και θεραπευτικές προεκτάσεις».

 

Το διήμερο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 23 και 24 Οκτωβρίου (Παρασκευή 6μμ.-9 μμ και Σάββατο 10 πμ.-6 μμ.) μέσω της πλατφόρμας zoom. 

 

Στο διήμερο αυτό θα επεξεργαστούμε δεοντολογικά ζητήματα με δημιουργικό τρόπο, δουλεύοντας πάνω σε case studies και βιωματικές ασκήσεις. Τα διλήμματα και οι προκλήσεις που προκύπτουν στο επάγγελμα της ψυχοθεραπείας δεν εξαντλούνται τελικά, απλώς διαβάζοντας τον κώδικα δεοντολογίας, αν και είναι μια απαραίτητη βάση για να κάνουμε το επάγγελμα αυτό!

 

Οπότε, με βάση τον κώδικα, θα επεξεργαστούμε θέματα σχετικά με το πώς οι αξίες των επαγγελματιών ψυχικής υγείας επηρεάζουν ή όχι την θεραπεία, θέματα σχετικά με την εξάσκηση του επαγγέλματος εν καιρώ πανδημίας, κομμάτια αυτο-αποκάλυψης και ηθικής και διλήμματα που προκύπτουν μέσα στο θεραπευτικό δωμάτιο. 

 

Το επάγγελμα της ψυχοθεραπείας είναι συναρπαστικό, αλλά οι προκλήσεις και οι ευθύνες μας απέναντι στον άνθρωπο που βρίσκεται σε θεραπεία μαζί μας, δεν σταματούν ποτέ. Είναι σημαντικό να δουλεύουμε όσα μας δυσκολεύουν και αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε το διήμερο με θέματα όπως τα παραπάνω, αλλά και ακόμη περισσότερα!

 

Σας περιμένουμε! Για να κλείσετε θέση χρειάζεται τηλεφωνική κράτηση στα τηλ: 2108085712,  2107250065 ή να στείλετε email στο gignesthai@gmail.com

 

Leave a Comment

SIGN IN

Forgot Password