Εισαγωγικό σεμινάριο για την Υπαρξιακή προσέγγιση στην Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική

Το «γίγνεσθαι» καλωσορίζει τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023 με ένα εισαγωγικό σεμινάριο για την Υπαρξιακή προσέγγιση στην Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική. Τόσο οι ιδρυτές, Ευγενία Γεωργαντά, Psy.D., Κατερίνα Ζύμνη, Ph.D., Αλέξης Χαρισιάδης, Ph.D., όσο και ολόκληρη η ομάδα των εκπαιδευτριών θα παρουσιάσουν μια σύντομη εισήγηση στις φιλοσοφικές ρίζες αυτής της πολυσχιδούς προσέγγισης και θα μιλήσουν για τις υπάρχουσες υπαρξιακές προσεγγίσεις στην ψυχοθεραπεία και την συμβουλευτική, με μικρές αναφορές στην φαινομενολογική μέθοδο και στα βασικά θέματα του υπαρξισμού. Στη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να θέσουν τα δικά τους ερωτήματα ή τις πιθανές απορίες τους που αφορούν στην εκπαίδευση αλλά και στην επαγγελματική πορεία των Υπαρξιακών θεραπευτών και Συμβούλων στις εκπαιδεύτριες του ακαδημαϊκού προγράμματος.

Το εισαγωγικό αυτό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της εφαρμογής zoom, την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 18:00 μέχρι τις 22:00 (ώρα Ελλάδος) και είναι ανοιχτό για όλες/όλους* χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Το σεμινάριο απευθύνεται αρχικά σε όσες/όσους επιθυμούν να έχουν μια πρώτη γνωριμία με την Υπαρξιακή προσέγγιση στην Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική και φυσικά στις/στους ενδιαφερόμενες/ους, μελλοντικές/ους σπουδάστριες/ες. Η παρακολούθησή του είναι υποχρεωτική για όλες/όλους τις/τους εγγεγραμμένες/ους σπουδάστριες/ες του «γίγνεσθαι».

*Λόγω του αριθμητικά περιορισμένου αριθμού θέσεων είναι απαραίτητο να δηλώσετε έγκαιρα την επιθυμία συμμετοχής σας στο email: ntinou.maria@gmail.com αλλά και για να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά ο κατάλληλος σύνδεσμος για το σεμινάριο.

Leave a Comment

SIGN IN

Forgot Password