Δημιουργία νέας Ομάδας Εποπτείας

Ο Δρ. Αλέξης Χαρισιάδης ανακοινώνει την έναρξη μιας νέας εποπτικής ομάδας για ψυχοθεραπευτές, ψυχολόγους και συμβούλους ψυχικής υγείας. Η ομάδα θα πραγματοποιείται, σε πρώτη φάση, μία φορά το μήνα και θα έχει διάρκεια μιάμισης ώρας. Η εποπτεία θα γίνεται με έμφαση την υπαρξιακή προσέγγιση και την φαινομενολογική μέθοδο εργασίας και σ’ αυτήν θα μπορούν να συμμετέχουν επαγγελματίες από διαφορετικές ψυχοθεραπευτικές κατευθύνσεις. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email: harisiadis@gmail.com

Αρχικά η ομάδα θα πραγματοποιείται μία Παρασκευή το μήνα, 13:00-14:30 (Η μέρα και οι ώρες αναφέρονται ενδεικτικά εδώ καθώς ενδέχεται στην πορεία να διαμορφωθούν διαφορετικά, στη βάση των συνολικών αναγκών της ομάδας). Ο χώρος των συναντήσεων βρίσκεται στην οδό Σπύρου Μερκούρη 32 στο Παγκράτι και εξυπηρετείται από τον σταθμό  Ευαγγελισμός της γραμμής 3 του μετρό.

Ο Αλέξης Χαρισιάδης είναι διδάκτωρ κλινικής ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, υπαρξιακός ψυχοθεραπευτής, συνιδρυτής και συνδιευθυντής του “γίγνεσθαι”, της Ελληνικής Εταιρείας Υπαρξιακής Ψυχολογίας.

Leave a Comment

SIGN IN

Forgot Password