Ο Ernesto Spinelli στο 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την συμμετοχή του Ernesto Spinelli στο 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον Μάιο του 2023.

Ο καθηγητής Ernesto Spinelli έχει αποκτήσει διεθνή φήμη ως ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους εκπαιδευτές και θεωρητικούς της υπαρξιακής ανάλυσης που εφαρμόζεται στην ψυχολογία και την ψυχοθεραπεία καθώς και στους σχετικούς τομείς της καθοδήγησης και της διαμεσολάβησης συγκρούσεων. Είναι Fellow και Chartered Counseling Psychologist της British Psychological Society (BPS) και διαπιστευμένος executive coach και επόπτης coaching στην APECS.

Το 1999, ο Ernesto τιμήθηκε με την Προσωπική Έδρα ως Καθηγητής Ψυχοθεραπείας, Συμβουλευτικής και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας. Το 2000, του απονεμήθηκε το Βραβείο BPS Division of Counselling Psychology Award για την εξαιρετική συμβολή του στην προώθηση του επαγγέλματος. Και το 2019, ο Ernesto έλαβε το Βραβείο BPS για διακεκριμένη συνεισφορά στην πρακτική. Το πιο πρόσφατο κείμενό του, Practicing Existential Therapy: The Relational World, 2nd edition (Sage, 2015) έχει επαινεθεί ευρέως ως σημαντική συμβολή στην πρόοδο της υπαρξιακής θεωρίας και πρακτικής.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις για το συνέδριο μην παραλείψετε εγγραφείτε στην ιστοσελίδα: www.existentialworldcongress2023.gr

Leave a Comment

SIGN IN

Forgot Password