Η Emmy van Deurzen στο 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την συμμετοχή της Emmy van Deurzen στο 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον Μάιο του 2023.

Η Emmy van Deurzen είναι φιλόσοφος και καθηγήτρια ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας με 18 βιβλία στο ενεργητικό της, μεταφρασμένα σε πάνω από δώδεκα γλώσσες. Είναι η Ιδρυτική Διευθύντρια της Νέας Σχολής Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής και της Υπαρξιακής Ακαδημίας, www.nspc.org.uk, www.existentialacademy.com, στο Λονδίνο, όπου διευθύνει επίσης το ιδιωτικό της ιατρείο Dilemma Consultancy www.dilemmaconsultancy.com.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία, έζησε, σπούδασε και εργάστηκε στη Γαλλία πριν εγκατασταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1977. Η Emmy έχει συμβάλει καθοριστικά στην ίδρυση ή συνίδρυση πολυάριθμων οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων της Εταιρείας Υπαρξιακής Ανάλυσης, της Ομοσπονδίας για την Υπαρξιακή Θεραπεία στην Ευρώπη και η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Υπαρξιακής Θεραπείας. Από το 1973 ασκεί το επάγγελμά της ως θεραπεύτρια για να βοηθά τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της ζωής τους.

Μεταξύ των βιβλίων της είναι τα μπεστ σέλερ Existential Psychotherapy and Counseling in Practice (3d edition 2012), Psychotherapy and the Quest for Happiness (Sage, 2009), Everyday Mysteries (2η έκδοση Routledge, 2010) και Paradox and Passion (2η έκδοση, Wiley 2015). Το βιβλίο της Rising from Existential Crisis εκδόθηκε το 2021. Αυτή τη στιγμή γράφει ένα βιβλίο για την Υπαρξιακή Ελευθερία για τον εκδοτικό οίκο Penguin. Η ιστοσελίδα της είναι: www.emmyvandeurzen.com. Είναι υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Twitter ως @emmyzen και έχει κάνει εκατοντάδες βίντεο για το YouTube.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις για το συνέδριο μην παραλείψετε εγγραφείτε στην ιστοσελίδα: www.existentialworldcongress2023.gr

Leave a Comment

SIGN IN

Forgot Password