Ο Alfried Längle στο 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την συμμετοχή του Alfried Längle στο 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον Μάιο του 2023.

Ο Alfried Längle είναι καθηγητής, ψυχοθεραπευτής, ιατρός, κλινικός ψυχολόγος και επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Λογοθεραπείας και Υπαρξιακής Ανάλυσης (GLE-I).

Γεννημένος το 1951 στην Αυστρία, ιδρυτής (1983) και επί μακρόν πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρείας Λογοθεραπείας και Υπαρξιακής Ανάλυσης (Βιέννη), ο Alfried Längle, M.D., Ph.D., υπήρξε μελετητής και στενός συνεργάτης του Βίκτορ Φράνκλ. Είναι καθηγητής ψυχοθεραπείας στο πανεπιστήμιο HSE της Μόσχας και στο Πανεπιστήμιο Sigmund Freud της Βιέννης. Για την ανάπτυξη της σύγχρονης Υπαρξιακής Ανάλυσης και τις περισσότερες από 400 δημοσιεύσεις του πήρε δύο επίτιμους διδακτορικούς και έξι τίτλους επίτιμου καθηγητή καθώς και το Χρυσό Μετάλλιο για τις Αξίες για τη Δημοκρατία της Αυστρίας. Η ιστοσελίδα του είναι: www.laengle.info.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις για το συνέδριο μην παραλείψετε εγγραφείτε στην ιστοσελίδα: www.existentialworldcongress2023.gr

Leave a Comment

SIGN IN

Forgot Password