Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΣΘΑΙ – Τριήμερο Βιωματικό Σεμινάριο 26 – 28 Μαΐου

 


Το “γίγνεσθαι” η Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας, οργανώνει φέτος το ετήσιο βιωματικό σεμινάριο εκτός Αθηνών στην
ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ, στην ορεινή Κορινθία.Το τριήμερο αυτό θα είναι αφιερωμένο στις σχέσεις μας. Θα διερευνήσουμε ποιες είναι οι σημαντικότερες μας σχέσεις και πώς είμαστε μέσα σε αυτές. Ακόμη, θα προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε ποια επαναλαμβανόμενα μοτίβα λαμβάνουν χώρα στις σχέσεις μας με τους άλλους. Θα δουλέψουμε επίσης με βιωματικό τρόπο το πώς σχετιζόμαστε με τον εαυτό μας και τις διαφορετικές πλευρές που αναδύονται μέσα μας. Θα διερευνήσουμε ποια είναι η σχέση μας με την “σκιά” μας, τις πλευρές δηλαδή του εαυτού που γνωρίζουμε ότι υπάρχουν, αλλά με τις οποίες δεν έχουμε εξοικειωθεί και συμφιλιωθεί.

Η άφιξη θα είναι την Παρασκευή μετά τις 5μμ., όπου θα έχουμε το βραδινό φαγητό και την πρώτη συνάντηση της ομάδας.
Το Σάββατο το πρωί θα δοθεί (για όσους θέλουν) ένα μάθημα Tai Chi. Μετά το πρωινό, καθώς και μετά το μεσημεριανό, θα δουλέψουμε βιωματικά. Μετά το βραδινό η ομάδα μπορεί να απολαύσει μία κινηματογραφική ταινία που σχετίζεται με το θέμα του σεμιναρίου.
Κυριακή πρωί θα συνεχίσουμε δουλεύοντας και μετά το μεσημεριανό φαγητό θα κλείσουμε την διεργασία της ομάδας στις 6μμ.  

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να λάβουν υπόψη τους τις ώρες άφιξης και αναχώρησης για να διευκολύνουν την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Χρειάζεται επίσης να φέρουν χαλαρό ρουχισμό και ένα κουβερτάκι. Ο χώρος είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.

Το κόστος είναι 140 ευρώ για τη διαμονή και τη διατροφή (2 βράδια και 6 γεύματα) και 100 ευρώ για τα δίδακτρα, πλην παλαιών εκπαιδευόμενων και μελών του εργαστηρίου όπου το κόστος διδάκτρων θα ανέρχεται στα 60 ευρώ. (Άρα σύνολο 240 και 200 ευρώ, αντίστοιχα).

Για εγγραφή απαιτείται προκαταβολή 100 ευρώ, η οποία μπορεί να επιστραφεί, αν ακυρωθεί, έως και 6 Μάιου.

Για οδηγίες σχετικά με το πώς θα φθάσουμε στη Νοόσφαιρα κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 8085712, 210 7250065, gignesthai@gmail.com


Leave a Comment

SIGN IN

Forgot Password