Δανάη Σταματοπούλου

Home/Εκπαιδευτές/Δανάη Σταματοπούλου

Σύντομο Βιογραφικό

Η Δανάη Σταματοπούλου είναι ψυχολόγος απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εφηρμοσμένη Δημόσια Υγεία, από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Η ενασχόλησή της με τον υπαρξισμό ξεκίνησε το 2009 με την εκπαίδευσή της ως υπαρξιακή ψυχοθεραπεύτρια στο τετραετές πρόγραμμα του “Γίγνεσθαι”, την Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας, όπου τώρα συμμετέχει ως  εκπαιδεύτρια.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ), της Federation for Existential Therapy in Europe (FETE) και είναι πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ψυχοθεραπευτών (European Association for Psychotherapy, EAP).

Έχει εργαστεί σε δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ως θεραπεύτρια (ΑΝΙΜΑ ΑΜΚΕ ΜΚΟ) και υπεύθυνη  (ΚΕΑ ΑΜΕΑ) και συνεργάστηκε με το Δήμο Αχαρνών οργανώνοντας το τμήμα συμβουλευτικής και συμμετέχοντας στην εκτέλεση εισαγγελικών εντολών. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Ψυχολόγος- Υπαρξιακή ψυχοθεραπεύτρια ιδιωτικά. 

Εκτός από τις σπουδές της στην ψυχολογία, είναι κάτοχος πτυχίου διδασκαλίας πιάνου και  θεωρητικών της μουσικής. Στο παρελθόν υπήρξε δασκάλα πιάνου και θεωρητικών της μουσικής στο Αριάδνειο Ωδείο, στη Σχολή Χατζήβεη και παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ιδιωτικά με ενήλικες και εφήβους στο γραφείο της στην Αθήνα (Αγ. Ελευθέριος).

Τηλ. Επικοινωνίας : 6942689966

Email: danae_stamatopoulou@yahoo.com

SIGN IN

Forgot Password