Χριστίνα Μπούφαλη-Μπαβέλλα

Home/Εκπαιδευτές/Χριστίνα Μπούφαλη-Μπαβέλλα
Σύντομο Βιογραφικό​
Η Χριστίνα Μπούφαλη-Μπαβέλλα ξεκίνησε τις σπουδές της  το 2004, στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου πανεπιστημίου.Ολοκληρώνοντας το πρώτο πτυχίο, βρέθηκε στο Γίγνεσθαι, την Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας, όπου εκπαιδεύτηκε για 4 χρόνια ως υπαρξιακή ψυχοθεραπεύτρια. Παράλληλα με την εκπαίδευσή της, εργάστηκε ως ψυχολόγος στο “Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού”, με κύριο πληθυσμό παιδιά και εφήβους μεταναστών, στο Πρότυπο Κέντρο Μάθησης και Λόγου, “Λεξιμάθεια” , στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Δήμου Παπάγου ( ΕΠΙΨΥ), και στο περιοδικό δρόμου «Σχεδία», ως σύμβουλος ψυχικής υγείας για τους πωλητές του περιοδικού.

Το 2016, έγινε δεκτή στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Παντείου πανεπιστημίου, στην κατεύθυνση της Θετικής Ψυχολογίας. Την ίδια περίοδο, άρχισε να ασκεί ιδιωτικά το επάγγελμα της ψυχοθεραπεύτριας. 

Το ιδιωτικό της γραφείο βρίσκεται μέχρι και σήμερα στην περιοχή της Ακρόπολης, στο κέντρο της Αθήνας. 

Το 2018 απέκτησε την πρώτη της ακαδημαϊκή δημοσίευση, ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια, με θέμα την ευδαιμονία και τη σχέση της με τη σωματική υγεία.

Ακόμα, γράφει άρθρα για το περιοδικό Εποχή και ανήκει στη συντακτική ομάδα που εκπροσωπεί το Γίγνεσθαι στο περιοδικό. Εξακολουθεί να είμαι μέλος της ερευνητικής ομάδας του Γίγνεσθαι, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα υπαρξιακής φιλοσοφίας. Με την ερευνητική ομάδα του Γίγνεσθαι, έχει συμμετάσχει σε δύο συνέδρια υπαρξιακής ψυχολογίας. 

Από το 2019, ανήκει στο εκπαιδευτικό δυναμικό του Γίγνεσθαι, ως εκπαιδευόμενη υπαρξιακή εκπαιδεύτρια.

Είναι πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ψυχοθεραπευτών (EAP) και μέλος της FETE (Federation for Existential Therapy in Europe).

email: bavellaxristina@gmail.com
τηλέφωνο: +30 6974439961


SIGN IN

Forgot Password