Ο Kirk J. Schneider στο 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την συμμετοχή του Kirk J. Schneider στο 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον Μάιο του 2023.

Ο Kirk J. Schneider, Ph.D. είναι κορυφαίος εκπρόσωπος της σύγχρονης υπαρξιακής-ανθρωπιστικής και υπαρξιακής-ολοκληρωτικής ψυχολογίας. Ο Δρ. Schneider είναι συνιδρυτής και σημερινός πρόεδρος του Existential-Humanistic Institute (βραβευμένο εκπαιδευτικό κέντρο ψυχοθεραπείας), μέλος του Συμβουλίου της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (APA) για δύο θητείες και δύο φορές υποψήφιος για Πρόεδρος του APA. Είναι επίσης πρώην πρόεδρος (2015-2016) της Εταιρείας για την Ανθρωπιστική Ψυχολογία (Τμήμα 32) της APA, πρόσφατος εκδότης του Journal of Humanistic Psychology (2005-2012), εκπαιδευμένος συντονιστής για την ομάδα διαμεσολάβησης συγκρούσεων Braver Angels, και επίκουρο μέλος ΔΕΠ στο Πανεπιστήμιο Saybrook και στο Teachers College του Πανεπιστημίου Columbia, και είναι Προσκεκλημένος Εκπαιδευτής στο Ινστιτούτο Ψυχανάλυσης του Μανχάταν. Ο Δρ. Schneider είναι επίσης Επίτιμο Μέλος της Εταιρείας Υπαρξιακής Ανάλυσης και της Ανατολικής Ευρώπης για την Υπαρξιακή Θεραπεία. Έλαβε το βραβείο Rollo May για «εξαιρετικές και ανεξάρτητες συνεισφορές» στον τομέα της ανθρωπιστικής ψυχολογίας από την Εταιρεία Ανθρωπιστικής Ψυχολογίας, APA και είναι μέλος πέντε τμημάτων της APA (32, 42, 12, 29 και 24). Η εργασία του για την υπαρξιακή-ολοκληρωτική ψυχοθεραπεία έχει παρουσιαστεί σε ειδικό τεύχος του Journal of Psychotherapy Integration (Μάρτιος, 2016) και αποτελεί την έμπνευση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ψυχοθεραπείας του Living Institute, Τορόντο, Καναδάς.

Ο Δρ. Schneider έχει δημοσιεύσει πάνω από 200 άρθρα, συνεντεύξεις και κεφάλαια και έχει συγγράψει ή επιμεληθεί 13 βιβλία, όπως The Spirituality of Awe, The Polarized Mind, Awakening to Awe, The Handbook of Humanistic Psychology, Existential-Humanistic therapy, Existential-Integrative Psychotherapy, The Wiley World Handbook of Existential Therapy, and The Depolarizing of America: A Guidebook for Social Healing. Η δουλειά του Δρ. Schneider έχει παρουσιαστεί στα περιοδικά Scientific American, New York Times, The Guardian, Vanity Fair, Psychology Today, BBC World News και σε πολλά άλλα έντυπα για την υγεία και την ψυχολογία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του Δρ. Schneider επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://kirkjschneider.com.

Δείτε εδώ το καλωσόρισμα του Kirk Schneider για το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας: https://youtu.be/MWmTJwWJWh4

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις για το συνέδριο μην παραλείψετε εγγραφείτε στην ιστοσελίδα: www.existentialworldcongress2023.gr

Leave a Comment

SIGN IN

Forgot Password