Κατερίνα Ζύμνη – Γεώργαλου

Home/Διεύθυνση/Κατερίνα Ζύμνη – Γεώργαλου

Σύντομο Βιογραφικό
Η Κατερίνα Ζύμνη – Γεωργάλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Buenos Aires, όπου σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Belgrano. Κατέχει Masters στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το University of La Verne, California και είναι διδάκτωρ του τμήματος Κλινικής Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου της Αθήνας. Έχει εκπαιδευτεί στην Αντλεριανή προσέγγιση ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα του Florida Atlantic University και του Adlerian Training Institute. Έχει ολοκληρώσει τα προγράμματα εκπαίδευσης στην Συστημική Προσέγγιση, στην Οικογενειακή Θεραπεία και στη Διεργασία Θεραπευτικής Ομάδας στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ).

Εργάζεται με πιστοποίηση της E.A.P (European Association for Psychotherapy) κυρίως με ενήλικους. Έχει τελέσει πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Αντλεριανής Ψυχολογίας και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής. Είναι έγκριτο μέλος της ΕΛΕΣΥΘ (Ελληνική Εταιρία Συστημικής Θεραπείας) και της EFTA (European Family Therapy Association).  Είναι συνιδρίτρια και μέλος της ΕΕΘΕΨΥ (Ελληνική Εταιρεία Θετικής Ψυχολογίας) και συνιδρίτρια και μέλος του ΔΣ της FETE (Federation for Existential Therapy in Europe). Οργανώνει σεμινάρια σε επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς. Συμμετέχει σε συνέδρια και εκπαιδεύσεις στο χώρο της ψυχικής υγείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από το 2004 είναι συνιδρύτρια, συν διευθύντρια και εκπαιδεύτρια της Ελληνικής  Εταιρείας Υπαρξιακής Ψυχολογίας. Η ενασχόλησή της με την Υπαρξιακή Προσέγγιση ξεκίνησε μέσα από τη δουλειά της επί δυόμισι χρόνια με ομάδα στήριξης στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού. Η επαφή της με το έργο πολύ σημαντικών δασκάλων της Υπαρξιακής σκέψης τη βοήθησαν να έρθει ακόμα πιο κοντά στον Άνθρωπο, την προσπάθειά του να δημιουργήσει νόημα στη ζωή του και στα υπαρξιακά πανανθρώπινα ζητήματα που απασχολούν όλους μας.


SIGN IN

Forgot Password