Σωστό ή Λάθος; Δεοντολογικές προκλήσεις στην Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία – Διήμερο Σεμινάριο

Σωστό ή Λάθος;
Δεοντολογικές προκλήσεις στην Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεία

Διήμερο διαδικτυακό σεμινάριο μέσω zoom.

Παρασκευή 15 Απριλίου 18:00-21:00 και Σάββατο 16 Απριλίου 10:00-18:00.
 

Το επάγγελμα της ψυχοθεραπείας είναι συναρπαστικό, αλλά οι προκλήσεις και οι ευθύνες μας απέναντι στον άνθρωπο που βρίσκεται σε θεραπεία μαζί μας, δεν σταματούν ποτέ. Και παρότι ο κώδικας δεοντολογίας είναι η απαραίτητη βάση για να εξασκήσει κανείς το επάγγελμα του ψυχοθεραπευτή τα διλήμματα και οι δυσκολίες που συχνά προκύπτουν στη διαδρομή της ψυχοθεραπείας δεν εξαντλούνται απλώς στη μελέτη ή σε μια τυπική εφαρμογή του. Χρειάζεται μεγάλη εμπειρία, επαγγελματική συνείδηση και κάποιες φορές η εποπτική υποστήριξη άλλων συναδέλφων. Είναι σημαντικό να δουλεύουμε με όσα μας δυσκολεύουν και αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε το διήμερο!

Στη διάρκεια λοιπόν αυτού του σεμιναρίου θα επεξεργαστούμε δεοντολογικά ζητήματα, όπως αυτά παρουσιάζονται στην καθημερινή πρακτική της ψυχοθεραπείας και θα εργαστούμε με δημιουργικούς τρόπους, αξιοποιώντας πραγματικά περιστατικά, μέσω παρουσιάσεων και βιωματικών ασκήσεων.

 

Το κόστος συμμετοχής για το διήμερο είναι 60 ευρώ. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Για να κλείσετε θέση χρειάζεται κράτηση στο email: ntinou.maria@gmail.com

Leave a Comment

SIGN IN

Forgot Password