Η Susana Signorelli στο 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την συμμετοχή της Susana Signorelli στο 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον Μάιο του 2023.

Η Susana Signorelli είναι ψυχολόγος με πολύχρονη κλινική εμπειρία που ζει και εργάζεται στην Αργεντινή. Συνεργάτης του πανεπιστημίου του Μπουένος Άιρες, έχει τιμηθεί με το βραβείο Lanfranco Ciampi. Είναι επίτιμη πρόεδρος της ALPE (Λατινικής Αμερικανικής Ένωσης Υπαρξιακής Ψυχοθεραπείας), πρόεδρος του Ιδρύματος CAPAC της Αργεντινής και διετέλεσε πρόεδρος του προηγούμενου 2ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Υπαρξιακής Θεραπείας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Μπουένος Άιρες το 2019. Κατά καιρούς έχει συμμετάσχει ως επίτιμο μέλος σε πολλά ιδρύματα και συνέδρια σε διεθνείς ομάδες διαιτησίας και επιστημονικές επιτροπές, ως διευθύντρια προγραμμάτων πρόληψης ψυχικής υγείας, ως σύμβουλος ερευνήτρια, ως διοργανώτρια επιστημονικών εκδηλώσεων και συχνά ως επόπτρια και διεθνής ομιλήτρια.

Στο έργο της Susana Signorelli περιλαμβάνεται η συγγραφή και επιμέλεια πολλών αξιόλογων βιβλίων όπως και η μετάφραση σημαντικών επιστημονικών συγγραμμάτων. Η Susana Signorelli είναι επίσης διευθύντρια και συντάκτης του ηλεκτρονικού περιοδικού Latin American Journal of Existential Psychology “A comprehensive approach to being”. Πολλά από τα άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά τόσο στην Αργεντινή όσο και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής (όπως η Βραζιλία, η Κολομβία, το Μεξικό και το Περού) αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις για το συνέδριο μην παραλείψετε εγγραφείτε στην ιστοσελίδα: www.existentialworldcongress2023.gr

Leave a Comment

SIGN IN

Forgot Password